Ontdek onze specialiteiten
in Chocolade & zoetwaren

´t Soetrijck is een premium zoetwarenwinkel met bonbons, chocolade, snoep, macarons en diverse specialiteiten. Zo vind je een meterslange snoepwand met allerlei soorten schepsnoep, lollies, dropjes en zuurstokken. Verder hebben diverse themakasten met oudhollands snoep, Amerikaans, geboortetraktaties en Italiaanse delicatessen. Uiteraard is er ook gedacht aan mensen met speciale wensen. Zo hebben wij suikervrije, lactosevrije, glutenvrije en veganistische zoetwaren. Genoeg opties dus om jezelf te verwennen maar een ander verrassen kan natuurlijk ook. Wil je iemand iets cadeau doen dan kun je zeker bij ons terecht. Wij stellen een cadeaupakket samen naar jouw wensen. Je vindt vestigingen van ons in Groesbeek en Elst. In onze vestiging in Groesbeek is er ook nog een ijsraam met superlekker softijs en vers bereide milkshakes.

‘in deze tijd, waarin er al zoveel moet, willen wij jou graag laten genieten van een moment voor jezelf. Een verwenmoment en even niets anders moeten, dan genieten van een stukje zoet geluk’


Enthousiaste mensen met passie staan voor je klaar om al je snoepwensen te vervullen. Kom kijken bij ‘t Soetrijck!

Kom je ook een keer een kijkje nemen naar al onze specialiteiten en mogelijkheden? Of je nu voor een lekker cadeau komt of eens wilt genieten van heerlijke zoetwaren, ‘t Soetrijck heeft het allemaal. Daarnaast bieden wij ook diverse mogelijkheden voor cadeaus op maat, of samengestelde pakketten. Neem daarvoor eens vrijblijvend contact met ons op. 

Bezoek onze vestiging in Groesbeek of Elst